Мобилни приложенияМобилни приложения

Мобилните приложения дават бърз и удобен достъп до услуги и информация на потенциалните Ви клиенти, ползващи смартфони. Веднъж инсталирано на смартфона на Вашият клиент, мобилното приложение може да бъде използвано като платформа за продажби, за реклама, информираност и други услуги. Визията, използваемостта и ергономията на едно мобилно приложение могат да го направят наистина успешно за Вас и Вашия бизнес, затова е важно да не оставяте на случайността тези важни аспекти от изработката му. Нагласите на клиентите към Вашия бизнес са пряк резултат от работата им с Вашите продукти и услуги, което предполага високо качество и никакъв компромис с изработката на мобилното приложение.

Доброто планиране е от ключова важност. Основните етапи при изработката на мобилно приложение  включва неговото проектиране (консултации по съдържанието и функционалността, идеен проект, дизайн), програмиране (програмен код, тестова фаза) и реализация (разпространението и рекламата му сред потенциалните потребители).

Доброто мобилно приложение се допълва от един добър мобилен сайт или мобилна версия на вече съществуващ сайт, който служи за неговото първоначално популяризиране сред клиентите и дава представителност на Вашия бизнес. Още за изработката и предимствата на един мобилен сайт тук
Цени за изработка на интернет сайт
Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко прави 4+2?
Въведете отговор:  
Запознат съм и съм съгласен с общите условия за ползване на сайта!
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с общите условия за ползване на сайта!

Запознат съм с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма и съм съгласен с тях.
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма!


Яндекс.Метрика