Оптимизация на сайтОптимизация на сайт

SEO или Оптимизация на сайт за търсачки, е набор от технологични и информационни добавки в уебсайта, за по-пълно използване на потенциала му, за постигане на добри позиции в резултатите от търсене.

SEO е част от позиционирането и промотирането в Интернет на бизнеса на нашите клиенти

SEO е част от Консултантския продукт, който предлагаме.

Оптимизираният сайт се разчита и индексира бързо, става по-лесен за откриване в търсачките. Добрата оптимизация увеличава целево трафика на сайта и води повече Интернет потребители, които имат нужда от стоките и услугите, които предлагате.

Ние имаме отработени стратегии и процедури, които със сигурност ще изведат трайно Вашия уеб сайт до отлични позиции в търсачките и ще доведат повече клиенти на виртуалния ви праг.

Целта ни е да постигнем траен положителен ефект, и по този начин по-добра възвръщаемост на вашата инвестиция, която ще ви изведе пред конкурентите.

Правилен подход е да се започване проекта с идеята за оптимизация. При това в самото начало, а не след като Вашият уебсайт е вече готов и инсталиран на сървър.

Още в процеса на предварителните разговори и договарянето трябва да изразите желание оптимизация да бъде направена. Естествено, бюджета за изработка ще се увеличи малко. Обаче самата концепция на проекта ще е съобразена с Вашето желание. На него се подчиняват и уеб дизайна, и информационната структура. По време на програмиране на визията се вграждат самите технологии, които да направят интернет сайта видим за ботовете на Google и Яндекс.

В процеса на въвеждане на информация консултираме клиентите по съдържанието, при пишем текстове, редактираме преводи.

Когато сайтът е готов, регистрираме го в подходящи търсещи сървъри и директории.

На въпроса кой трябва да оптимизира сайта, отговорът е категорично "Фирмата, която го е разработила".

Дизайнерите и програмистите създали Вашия проект са хората, които най-добре познават същността и структурата му, и имат интерес той да бъде успешен.

Успехите, които имаме в оптимизация на сайтове за първи позиции в Яндекс (Yandex) и Гугъл (Google) се дължат на нашите знания, на опита при  внедряване на нови технологии, на доверието на клиента. На водещи позиции в Яндекс са наши проекти - агенции за недвижими имоти, търговски фирми, логистични, туристически.

Стремим се да информираме нашите клиенти за появили се нови възможности за подобряване на интернет бизнеса им и да оптимизираме не само техните сайтове, а и цялостния процес на онлайн бизнеса им.Цени за изработка на интернет сайт
Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко прави 3+9?
Въведете отговор:  
Запознат съм и съм съгласен с общите условия за ползване на сайта!
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с общите условия за ползване на сайта!

Запознат съм с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма и съм съгласен с тях.
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма!


Яндекс.Метрика