Уеб програмиранеУеб програмиране

Уеб програмиране е процесът на изграждане на функционалността на даден уеб сайт. Програмирането за интернет, наричано още уеб програмиране не се отличава принципно от конвенционалното, наричано още Десктоп.

Съвременният уеб дизайн е свързан изключително със създаване на уеб сайтове с динамично съдържание.

Сайт с динамично съдържание е всеки сайт, чиито уеб страници се генерират след извличане на съдържанието им от база данни.

Според проекта и заданието за изработка на интернет сайт се избира технологията.

Нашите уеб програмисти имат опит и постижения както с програмиране на конвенционални приложения, така и в програмиране на мобилни приложения, както и приложения за фейсбук.

Софтуерът, създаден да работи в Интернет има същите компоненти както програмирането за десктоп и за локални приложения.

Изразните средства за визуализиране на резултатите от работатата на едно уеб приложения са стандартизирани езици за описание на данни. Разчитането и интерпретирането на тези езици се извършва от бразуерите: Internet Explorer, FireFox, Chrome, Yandex, други. Стандартни се считат онези браузери, които са по стандарта на w3.org.

Висока дисциплина, присъща на екипа ни, спазване на стандартите, изградени с десетилетия правила за създаване на уеб базиран софтуер, правят визията на нашите проекти за интернет приложения изглеждащи отлично на различни браузери.

Цени за изработка на интернет сайт
Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко месеца има в една година?
Въведете отговор:  
Запознат съм и съм съгласен с общите условия за ползване на сайта!
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с общите условия за ползване на сайта!

Запознат съм с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма и съм съгласен с тях.
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма!


Яндекс.Метрика