Кампании в социални мрежиКампании в социални мрежи

Социалните мрежи преразпределиха огромния трафик в Интернет пространството. Google вече е само една от виртуалните среди за достигане до потребителите.

Успешна кампания в социални мрежи е комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция. Платени търговски и рекламни препратки се използват при изчерване на възможностите на други средства.

Нашият екип е реализирал успешни кампании в социални мрежи.


Как да правим успешни кампании в Социални мрежи
------------------------------------------------------------
Поради факта, че в областта на Информационните технологии термините не са това, което са, то жонглирането със словосъчетания обърква. Бавно но сигурно, значението  на определени думи във виртуалния смисъл измества класическото им звучене. Когато говорим за "сайт" малко хората визират строителна или работна площадка.

Фейсбук приложенията, и изобщо приложения за социални мрежи, са динамични мини сайтове или промо сайтове, с възможност за управление на информацията и следене на събития. Използването на понятия "мини" и "промо" често са заблуждаващи. Мини и промо не означава евтино, а означава сайт, който е с ограничена функционалност и е създаден за обслужване на точно определена цел, например промотиране на определен обект, стока, услуга, събитие, чрез игра, анкета, томбола които са в самия Фейсбук, таб, специализиран сайт с интегрирана фейсбук функционалност, друго.

В този тип проекти, за създаване на успешни кампании в социални мрежи, се ангажират професионално дизайнер, програмист и специалист маркетинг от нашия екип. Когато кампанията завършва с теглене на жребий, включваме адвокат или нотариус за написване на общите условия, и за гарантиране на безпристрасността на избор на "късметлия".

Фейсбук приложенията изискват обмислен като изразни средства дизайн, изпипан сценарий, точно и ясно определена цел.

Целят едновременно бърз и траен ефект, и обезпечават информационно маркетинга на нашите клиенти. В аспекта на последното, разработвали сме фейсбук приложения, чиято цел е проучаване на сегментирането на публиката, лоялността, други характеристики на аудиторията. 


Преките Цели на фейсбук приложението, без значение дали е анкета, игра, състезание, друго, са: 


* събиране на доброволно предоставена от участниците информация, основно е-мейли,
* повишаване ефективността на определена фейсбук страница
* изграждане на аудитория, посредстом действия "лайкване", "шерване" и други познати или нови в ерата на "вдигнатия палец"  (like).

Като цяло кампаниите чрез фейсбук приложенията рядко продават пряко.  Те имат за цел промотиране, налагане на марка, изграждане на позитивен имидж, изграждане или увеличаване на доверие в бранда.

За директна продажба е необходим специфичен продукт и агресия.

Етапите на успешна фейсбук кампания са както следва:
* запознаване с обекта на промотиране
* избор на вида на приложението, периода или срока на активност, бюджетиране на кампанията
* дизайн, програмиране и тестване на приложението
* активиране и популяризиране на фейсбук приложението. Тук ще вметна, че след като е готово приложението, то трябва да стане известно на аудиторията. За целта се предвижда бюджет - било за фейсбук реклами, било за "викачи", които да направят приложението първоначално известно на публиката, и да предизвика първата вълна. За целта използваме популярни страници и групи, които сме създали.
* по време на кампанията се следи работата на приложението
* след приключване на кампанията се връчва наградата (ако такава е предвидена), информацията се обобщава, анализира се и се правят съответните планове. В някои случаи изводите са различни от предварително очакваното и дават нови насоки.

Планирането на няколко последователни кампании в една, или едновременни кампания в няколко социални мрежи, е от полза. За създаване на фейсбук приложения има някои присъщи разходи извън труда на специалистите.

Необходим е специален хостинг с допълнително закупен SSL сертификат. Обикновено сумата около 270 лв за 1 година (30 + 60 + 240 + 200). В някой редки случай сумата може да достигне до над 1000 евро на година.

С цел, намаляване на този разход, сме закупили корпоративен хостинг с необходимите цифрови сертификати, като това свежда хостването на фейсбук приложението до максимум 50 лева на година.

Накрая ще подчертаем, че има правила, които трябва да се спазват стриктно и които прилагаме при създаването на Фейсбук приложенията. Те изглеждат формални, но са залегнали в политиката на Фейсбук, и неспазването им може да доведе до непоправими последствия и загуби.

Заповядайте в офиса ни, за да обсъдим идеи и възможности. 

Или бързо се свържете на скайп: tanya-bourgas.

Цени за изработка на интернет сайт
Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко години има в един век?
Въведете отговор:  
Запознат съм и съм съгласен с общите условия за ползване на сайта!
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с общите условия за ползване на сайта!

Запознат съм с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма и съм съгласен с тях.
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма!


Яндекс.Метрика