Системи за управление на съдържаниетоСистеми за управление на съдържанието

Поддържането на Вашият уебсайт постоянно актуализиран с ново съдържание е една от тайните на добрата оптимизация за търсещи машини и кара вашите потребители да се връщат по-често на вашият сайт. Това е етапът, в който се разбира за това колко важна е една система за управление на съдържанието (Content Management System - CMS), защото тя ви предоставя всички онези инструменти и възжмоности за актуализация на вашият уебсайт и ви позволява да добавяте, редактирате, изтривате и преподреждате информация като картинки, блогове, прес рилийзи и новини без да е необходимо да имате специфични знания за работа с компютър и без да е необходимо да сте с техническо образование, и да се притеснявате за това дали няма да "развалите" сайта.

Една Система за Управление на Съдържанието ви дава контролът на Вашия уебсайт - и ви дава възможност да поддържате информацията на сайта ви актуална и интересна за вашата уеб аудитория. Въпреки това, осъзнаваме, че използването на една такава система може да Ви изглежда страшно и затова нашият екип е готов да ви обучи в първите крачки в използването на система за управление на съдържанието и да ви помага в процеса на актуализиране на информация.

Цени за изработка на интернет сайт
Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко прави 3+6?
Въведете отговор:  
Запознат съм и съм съгласен с общите условия за ползване на сайта!
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с общите условия за ползване на сайта!

Запознат съм с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма и съм съгласен с тях.
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма!


Яндекс.Метрика