Странд Академия, Бургас.
Портфолио
60 / 239
Списък с проектите
Портфолио
Евровия. Логистика, транспорт

Руф хаус, хидроизолация и топлоизолация


Руф хаус, хидроизолация и топлоизолация


Руф хаус, хидроизолация и топлоизолация

На нашия екип беше поставена задача да се проектира и създаде фирмен уеб сайт на Руфхаус на три езика, който да представя фирмата, да съдържа фирмен каталог и да представя промоции. Фирмата е с основна дейност в сферата на търговията с материали за хидро и топлоизолации, и съпътстващи услуги по полагането им.

Сайтът да съответства на корпоратиния имидж, да е с удобна навигация, удобна за поддръжка административна част, базирана на система за управление на съдържанието , разработка на нашия екип - kakdevelopment.  Дизайнът на новия интернет сайт трябва да е съвременен и в същото време да е съобразен с добрите практики в тази сфера.


Услуги
Уеб дизайн
Информационно проектиране
Концептуален дизайн
Уеб програмиране
Хостинг
Система за управление на съдържанието
Индексация в търсачки и директории. Уеб промотиране
Уеб промотиране

Модули
Динамично създаване на страници
Навигация - модул за управление на менюта и подменюта
Каталог с артикули, разпределени в неограничен брой нива
Новини - модул за управление на новини, категории новини, снимки и видео материали
Форми за контакт и обратна връзка
Галерия
Технология за оптимизиране в търсещи машини
Модул "Facebook приложение"
Модул "Социални мрежи"
Модул "Статистика"

Индустрии
Строителство, Агенции за недвижими имоти
Производство и търговия
Услуги

Начална дата: 16.04.3600

С екипа на Руфхаус ни свързва дългогодишно партньорство - от 2004-ра година. Един от първите, все още актуални сайтове за строителство и недвижими имоти е собственост на фирмата. Визията на първия интернет сайт на Томови партнърс, недвижими имоти, строителство и търговия със строителни материалие представена в изображенията по-долу. Този фирмен проект запази визията си 9 години.

Дизайнът на новата визия на сайта беше одобрен още в първия вариант, и след корекции и допълнения, които обсъдихме с нашите клиенти, беше достигнат окончателният му вариант.

Работата с нашите клиенти, в лицето на Симеон Томов, ни достави изключително удоволствие. Заедно обсъждахме елементи, информация, в името на това да създадем успешен фирмен уеб сайт.

Промотирането на Руфхаус започна в края на месец февруари 2013 година. Целта е, да се достигне до потенциални клиенти на фирмата в бургаска област. Ключовите фрази са главните категории в менютата. SEO оптимизация, изграждане на система от подходящи връзки, кампания в социални мрежи и нюзлетър са само част от предвидените мероприятия за изграждане на позитивен имидж на компанията.

Обсъждаме брандиране на съществуващия фирмен магазин, който предлага материали за хидро и топлоизолация, улуци, керемиди и аксесоари за покриви.http://www.roofhouse.bg/

Ключови думи:
руфхаус, хидроизолация, топлоизолация, уеб дизайн, фирмен сайт, кампания в социални мрежи, SEO оптимизация, керемиди, улуци, изработка на фирмен сайт


Цени за изработка на интернет сайт
Яндекс.Метрика