История на фирматаИстория на фирмата

Регистрирахме фирма КАК през 1998 в Бургас.
Започнахме със стандартен и поръчков приложен софтуер.
Създадохме детско юношеска компютърна школа КАК.
Създадохме култовия Bourgas.org и прилежащата му Теория на маневрата.
Бяхме членове на журито БГ сайт и присъстваме в книгата "Първите ...", посветена на пионерите в българското уеб пространство.
Работим повече от 10 години с Euroteam Дания.
Създадохме първите сайтове на общини - Бургас, Несебър, Созопол, Айтос.
Изведохме до първи позиции в google бургаски и национални новинарски сайтове - burgasinfo, в-к фактор, в-к Десант, Bourgas News.
От 2002 година се посветихме изцяло на създаване на уеб. Създаде се първата версия на Easy Admin CMS.
С нас работят най-добрите бургаски компютърни специалисти.
През 2003 година създадохме изнесен екип в София.
От 2008-ма година работим по съвместни нестандартни уеб базирани решения с фирми от Великобритания.
Днес уеб дизайн, уеб базирани приложения и SEO са само част от това, това, което предлагаме, а то е цялостно информационно и имиджово обслужване на нашите клиенти.
Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко прави 1+7?
Въведете отговор:  
Запознат съм и съм съгласен с общите условия за ползване на сайта!
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с общите условия за ползване на сайта!

Запознат съм с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма и съм съгласен с тях.
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма!


Яндекс.Метрика