Уеб дизайн Бургас

Уеб дизайн Бургас - фирма за уеб дизайн в Бургас. Изработка и оптимизация на уеб страници.

Има няколко основателни причини, за да ни доверите създаването, обновяването или поддържането на Вашия бъдещ или настоящ уеб сайт. Дългогодишен успешен опит в Бургас, на Българския  и международен пазар, задълбочени познания в особеностите на интернет  пространството и естествено талант - всичко това подчинено на целта на нашата компания - да доставяме на нашите клиенти ефективен, завършен и изпипан продукт, който да помага за успеха на техния бизнес.


Екипът ни е създаден през 1998 г в Бургас. От 1999 предлагаме професионален уеб дизайн в Бургас, а от 2001 - в цяла България.

Създали сме първите професионални уеб сайтове на фирми в Бургас. Поставихме началото на първите портални и новинарски сайтове на Бургас и благодарение на това днес Бургас е градът с най-много такива. :)

Наша разработка са първите професионални уеб сайтове на Община Бургас, община Несебър, община Созопол, община Айтос.

Имаме разработени и действащи около 300 динамични сайтове на агенции за недвижими имоти. Най-много са в регион Бургас, но като цяло покриваме България, а от няколко години имаме проекти за недвижими имоти в Европейски страни и Дубай. Имаме множество интернет сайтове в сектора туризъм - хотели и туристически агенции, сайтове за онлайн търговия, на производствени фирми, забавления, интернет приложения.

От 2002 екипът ни в Бургас работи в областта на професионалния уеб дизайн в сътрудничество с датския ни партньор Евротийм.
От 2009 предлагаме уеб дизайн на пазара във Великобритания в сътрудничество с три от големите дизайнерски студия в Лондон.

За разглеждане на портфолиото с интернет проекти, разработени в партньорство - пишете ни или се обаде за парола ТУК.

Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко прави 5+5?
Въведете отговор:  
Запознат съм и съм съгласен с общите условия за ползване на сайта!
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с общите условия за ползване на сайта!

Запознат съм с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма и съм съгласен с тях.
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма!


Яндекс.Метрика