Google Sitemap

Карта на уеб сайт, наричана тук Sitemap е академично задължителен елемент обикновено от долното меню на всеки интернет сайт.

Sitemap означава грижа и удобство:
- хваща за ръка залутания потребител и го води по прекия път, прескачайки шеметните решения на уеб дизайнера
- ако не хване потребителя, Sitemap ще хване заблудения бот на търсачките - google, bing, yandex,  и ще го преведе през всичко онова, което авандгардният уеб програмист е успял да замота.

Карта на сайт съществува като понятие от Онези стари времена, в които днешните дивелопъри са били третокласници и бабите са спрели да им купува пиана (множествоно на пиано), и са започнали да купуват компютри. В онези времена карта на сайт е било досадно упражнение за copy-paste и бързите пръсти на уеб дизайнерите са създавали грижливо връзка след връзка ... и така, докато сайтовете започнали да стават от по няколко стотин хиляди странички.

Днес сайтмап е модерно, според младите SEO средство - ретро досада според другите млади, и се генерира автоматично, като се пропускат онези части на сайта, които не са приятни.

Ще отделим време на Google Sitemap, просто защото Фейсбук са програмисти от ново поколение и ги мързи да пуснат Facebook Sitemap.

Ето какво пише в Уебмастърс Туулс на Гугъл:

Sitemaps са средство, чрез което да кажете на Google, че съществуват трудно достъпни страници от Вашия сайт, които ботовете ми няма как да достигнат, ако вие не ги доведете дотам.

Как се прави сайтмап го има подробно описано в същите тези Google Webmasters Tools, но ако хал хабер си нямате - по-добре ни пишете, за да ви помогнем с решаване на проблема.

Ако все пак решите сами да се справите с проблема - внимавайте за това, колко линка има в сайтмап-а и да не стане така, че да лагнете сървер-а си. Това особено важи за новинарските сайтове ....

Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко прави 12+1?
Въведете отговор:  
Запознат съм и съм съгласен с общите условия за ползване на сайта!
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с общите условия за ползване на сайта!

Запознат съм с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма и съм съгласен с тях.
За да можете да изпратите тази форма трябва да декларирате, че сте запознати и сте съгласни с Условията за съхранение и обработка на личните данни предоставени през тази форма!


Яндекс.Метрика