Промо сайтПромо сайт

Промосайт е микросайт на интернет кампания. Кампанията може да е свързана с промотиране в Интернет на нова марка, нов продукт, услуга, политическа фигура, идея.

Промосайт се създава за целите на успешна интернет кампания. Съдържанието и уеб дизайна са подчинени на стратегията за налагане на марка. Времето на активно действие на промосайт зависи от конкретния продукт. За периода на съществуване един промосайт може да смени дизайна си няколко пъти, според етапа на развитие на процеса на промотиране.

Успешният промо сайт трябва да е с ефектен уеб дизайн, силно говорящ, с ясно поставена цел, лесен за асимилиране, активно подканящ към действие.

Нашите уеб дизайнери съобразяват визията на промосайта с налаганата марка, обект, личност. Екипът ни се стреми промосайтовете да пораждат интерес и приятна изненада.

Нашият опит показва, че промосайтът е медията между банера и продукта.

Цени за изработка на интернет сайт
Уеб дизайн Бургас
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко месеца има в една година?
Въведете отговор: