Бързо запитване


Моля попълнете тази опростена форма за да ни дадете по-добра идея за Вашите изисквания, проект и малко информация за Вашата компания.

Моля попълнете възможно най-много. Всяка информация, която ни пратите ще бъде съхранявана най-отговорно и единствено с цел по-добро обслужване спрямо Вас. Поемаме отговорността информацията, която ни изпратите да не става достояние на трети лица.

Ще Ви отговорим възможно най-скоро и точно!


Моля разкажете ни за компанията Ви:

Какви услуги желаете да получите?:

Какви са вашите срокове?:

Имате ли нужда от изработка на лого и брандиране?:

Моля разкажете ни за Вашите конкуренти:

Страници, чийто стил ви допада?:


Вашето име
Въведете име
Your e-mail
Въведете e-mail
Вашият телефон
Въведете телефон

Въведи защитен код::
Невалиден защитен код


Бързо запитване
Интернет приложения
Array
Предлагаме готови интернет приложения за агенции за недвижими имоти, сайтове на хотели, интернет портали, новинарски сайтове, електронни магазини с всички познати видове разплащане. Интернет сайтовете се предлагат в различни ценови категории, функционалност, със стандартна или уникална визия.
Мобилни appl Фейсбук
Array
Разработваме мобилни проложения и приложения за успешни фейсбук кампании. За добрата визуализация на разработени от нас сайтове на различни разделителни способности, включително за мобилни устройства, смартфони, таблети, прилагаме responsive web design.
SEO, оптимизиране на сайт
Array
Оптимизация на сайт е завършен продукт, който предлагаме. Гарантираме успех в Google, Yandex. Пакетът се състои в одит, технологична оптимизация на сайта, информационна структура, добавяне на необходими блокоге в дизайна, създаване на уникално съдържание, социални мрежи. Резултат: Вашият уебсайт  печели за вас.
Кампании в социални мрежи
Array
Успешни кампании в социални мрежи са комбинация от умело подбрана аудитория и интригуващо поднасяне на материали, доверие на потребителите на Интернет към виртуалната институция.
Оптимизация на сайтове за имоти
Array
Изработените от нас сайтове за недвижими имоти се отличават с уникална визия, съобразена с новите технологии и стандарти, технологично оптимизирани - със заложена технологична оптимизация, заемат  първи места в резултатите от търсене в Яндекс и Google.
Уеб дизайн
Array

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт - от първата среща с клиента до грижата за сайта, след като той е онлайн в уеб пространството.  Нашата философия е професионализъм.

Newsletter

Грижим се за това, нашите клиенти да имат информация за нови технологии, методики и възможности в Интернет. Така те правят по-ефективен онлайн бизнес, което е наша основна грижа. Нашата връзка с клиентите е базирана на доверие, често се превръща в приятелство, което започва с приключилата изработка на интернет сайт. За да знаете и вие какво се случва с нас щв ви изпращаме нашите новини на e-mail адреса, който въведете по-долу
Колко прави 5+5?
Въведете отговор: